keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Sinisiä ja aurinkoisia hetkiä


Jaahas jaahas. Terve vaan tyypit! Mitä teille kuuluu? Mua vähän väsyttää, vaikka nythän pitäis olla virtaa, kun arskakin paistaa päivästä toiseen! Mahtavaa, kun on voinu jättää sukat pois. Paitsi yöllä oon puuvillasukat jalassa, kun täytyy rasvata joka ilta jalkoja, jotta ne voi kohta laittaa sandaaleihin :) Muistakaa rasvata jalkojanne! Viime viikollahan oli sellanen päivä kun Helatorstai ja käytiin äitin kanssa kirppareilla, kun sellasia oli moisena pyhäpäivänä auki. Tässäpä saldoa:






BY Paola Suhonen Seppälän rusettipaita 3,50 e, H&M sqin farkut 1,50 e, Apple Green valko-ruskeat korkkarit 3 e, Pearlz nauhakengät 2 e, korut 1,50 e/kpl ja Arabian vanha Ali-lautanen oli ennakkosynttärilahja äitiltä. Aika halvalla kiva kokonaisuus! Mulla on muuten täydellisesti noihin kenkiin käyvä laukku. Suuntailin noita semmosiksi kesän arkikorkkareiksi (saas nähä, aina vaan jotku lärpyt jalassa kuiteski kulen). Selkeästi joku sininen kausi vaihteeks menossa.

Jätin noi nauhakengät lattialle ja Uuno söi toisesta ton nauhan yli puoliks ennen kuin ehin hätiin. Pomppi vaan ihan hulluna sen narun pätkän kanssa, kun menin kattoon, että mitä se touhuaa. Pitäis ettiä jostain tommosta nahkanauhaa... Unski on ollu muutenki vähän levoton, kun näin komeet kelit. Klo 05.45 mauuuu, mouuuu, miauuu, hyppii sänkyyn, raapii patjaa, miauuuu, mouuuuuuu, raapii ovia, käy laatikossa, mauuuuu, miuuuuuu... Ihana herätä aurinkoon!

4 kommenttia:

  1. Hyvää kuuluu, kesästä nauttien :D Töitä vielä reilu kuukausi jäljellä, ihanaa!!
    Kylläpä on taas hyviä löytöjä kirpparilta, enpä olisi arvannut että Helatorstaina pääsee kirppareille..
    Hyvää viikonloppua! :)

    t: AR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saatko piettyä oikein pitkän loman? On tää kesä kyllä ihana taas, ah :) Joo hyvin sai tosiaan kaapintäytettä helatorstainakin :D Mukavaa viikkoa!

      Poista
  2. Ajattelin tällä kertaa olla vuoden ;) mites sun kesälomasuunnitelmat, saatko olla ihan vapaalla koko kesän? AR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HÄH?!?!?!?! Vautsi :D Kylläpä tuo oma kesä menee enimmäkseen ihan työn touhussa. Jospa jossain välissä pienen vapaan vois pitää...

      Poista