keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Mitä onkaan tarttunut matkaan



Kasasin viime aikojen ale- ja kirppisostokset rekille. Kuus hengaria jäi vielä ylimääräseks! Vasemmalta oikealle H&M:n mekko (ihana helteilläkin vaikka on täyspitkä), H&M Sportin raitatoppi, TuttiFrutti ruutupaita Alemakasiinista, vanha kotimainen paita Saarijärven kierrätyskeskuksesta, shortsihaalari Seppälästä, Bershkan toppi SPR-kirpparilta, Lindexin raitaneule kyynärpääpaikoilla (superihana), KappAhlin paita Saarijärven kierrätyskeskuksesta (kivat napit selässä), point2point merkkiset haaremihousut Alemakasiinista ja ICHIn t-paita Tuurista.

Asusteissa laukku Seppälästä, molemmat korvikset ja lintukaulakoru Piecesin, Bonjour-kaulakoru Seppälästä ja arskat Lindexiltä. Ja kaikki on kullanväristä. En olisi uskonut, että tämäkään päivä ikinä koittaa. Vielä pari vuotta sitten KAIKEN piti olla hopeaa. Mutta hyvä, että nyt voin käyttää molempia. Ja pronssia myös. Muodin suhteen ei koskaan pitäisi sanoa ei koskaan. Sari viisi vuotta sitten : "En ikinä tuu kyllä käyttämään pillifarkkuja!". Mitäköhän nyt on housuhylly pullollaan?

Viime viikolla muuten ratkes sekin, miks mä oon niin hyvä tekemään ostoksia. Ollaan autossa tulossa Äänekosken kaupoilta Juhan ja sen isän kanssa:

Juha:  Sari se sitten kummasti löytää joka kaupasta vaan ostettavaa.
Appiukko: Mutta eikös Sarilla ookin kaupallisen alan koulutus?
Minä: Niin joo. Siitähän se johtuu!

Saatiinpahan selitys sillekin :) Mutta kenkien suhteen on kyllä ollu kuiva kesä. Oonkohan ostanu yksiäkään kenkiä koko kesänä?  Oon kyllä kierrelly kaikki kohdalle osuvat kenkähyllyt, mutta mitään pakko-saada-ihanat-tälläsia-mulla-ei-vielä-oo-käytän-näitä-kaiken-kanssa -kenkiä ei oo vaan löytyny. Toisaalta mun eteisen kenkäkoppa pursuu kesäkenkiä, että ehkä ei pidä hätäillä tän asian suhteen. Mutta kenkiä ei voi koskaan olla liikaa. Sitä paitsi, niitä pitää vaihdella, ettei jalka väsy yksiin ja samoihin. Vaihtoehtoja on hyvä olla ainakin noin 30 :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti