sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Paljon onnea vaan!

Kotona taas! Oli ihan hauska juhlaviikonloppu. Perjantaisilla synttäreillä oli lattia mustanaan lapsia ja herkkutarjoiluja. Käytiin illalla sit vielä uimassa semmosessa järvessä, jossa sai mutakylvyn samalla. Lauantai-aamuna heräsin aiemmin kuin muut ja kun aurinko paisto, niin kiskasin heti siskon terassille bikinit päällä. Sitten kun lapset heräs, niin ne ihmetteli sisällä, että mihin se Sari-täti on hävinny. "Kyllä sen laukku vielä tuossa on, että eikai se ainakaan pois oo lähteny." Lopulta löydyin sieltä talon nurkalta :) Eilisillä aikuisten synttäreillä syötiin ja hengailtiin ja käytiin parissa Pieksämäen paikallisessa. Savonsolmussa ei ollu tanssipuolella ketään, niin mentiin sitten Galaxyyn, jossa oli niin kuuma, että kahen biisin tanssimisen jälkeen hiki valu pitkin naamaa ja vaatteet liimaantu kiinni. Ikinä ei oo ollu niin kuuma!

 



 

Uus shortsihaalari oli kätevä kesäpäivänmatkustusvaate. Mukava, lökö ja viileä. Toi Matthew Williamson for H&M laukku on ihan ykkönen viikonloppureissuilla. Sinne mahtuu just tarpeeks, mutta kuitenkin niin, että sen jaksaa junareissullakin kantaa. Ostin sen kaks vai kolme kesää sitten ja kannatti malttaa mielensä, koska sain sen sit lopulta hyvään alehintaan. Kummitytöllä oli heinäsirkkafarmi. Kuvassa näkyy Rokkari ja Kokkari, jotka pääsi ulkoilulle hetkeä myöhemmin ja se koitui heidän kohtalokseen. Ite vietin lauantain viime kesänä Lindexiltä hankitussa mekossa. Mun kummitytöllä on tommoset ihanan tasapitkät superpitkät hiukset, joihin on kiva tehä kaikkia lettikampauksia.

 

Ja hei, nyt se tapahtui! Löysin ihanat kengät. Ihan mentiin vaan ruokaostoksille tänään tohon Cittariin, mutta sieltä löytykin 15 eurolla oikein namupalat. Laitoin pyykitkin kuivumaan äsken ne jalassa, kun on niin kivat :) Jippii! Nyt aletaan kattoo leffaa ja vois pistää kynsistudionkin pystyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti