lauantai 2. heinäkuuta 2011

Aikakoneessa


Ei puhettakaan, että oltais päästy sinne häihin :( Kuumetta vähän edelleen ja pää täynnä räkää. Harmittaa niin maan perusteellisesti! En päässy käyttämään äänestyksen voittaneita kultaremmikorkkareita. Tai no ainahan voisin olla kotona ne jalassa. Tois vähän glamouria. Ollaan siis vaan makoiltu kotona ja kateltu pihalle, että onpas aika hieno keli. Tänäänkin katoin sit esim. viis jaksoa matkaoppaita ja haukuin järestään kaikki ne matkailijat. Ollaan katottu myös hyviä elokuvia. It's kind of a funny story oli sopivasti koskettava feelgood-leffa ja Black Swan pelottavan hyvä. Ja jos etsitään jotain positiivista, niin en oo voinu ainakaan altistua erittäin korkealle uv-säteilylle. Pysyn vaan kalkkunan  näkösenä :)

Tein noi kynnet kuitenkin tänään, kun en kestäny enää vaan olla tekemättä mitään. Mun yöpaita vilahtaa kans kuvassa. En oo viittiny ees pukeutua. Tosi ankeeta! Toissayönä jouduin muuten aikakoneeseen. Aamulla, kun heräsin niin kello näytti 2 yöllä ja kun rupesin vaihtamaan sitä aika-asetuksista niin päivämäärä oli vuodessa 1951. Eikä sitä saanu ees vaihettua. Aika kova kuume, kun aikakoneeseen joutuu :D Tää viikko on kyllä ollu ihan epärealistinen...

Ens viikko oiskin meiän lomaviikko, joten toivon mukaan nyt pian toivuttais, niin vois kehitellä jotain hauskaa touhua. Ja pliis auringonpaistetta myös lomalle. Päivittelen lomakuulumisia jossain välissä, jos koneelle pääsen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti