tiistai 28. kesäkuuta 2011

Aleshoppaajan päiväkirja

Eilen join kahvia ja söin suolakurkkuleipiä

Tänään ootin Juhaa rantaraitin varrella raa'an broilerin värisenä


Nyt voin kertoa, että tuli vedettyä pienet aleshoppaus överit. Oli vaan niin paljon kaikkea kivaa. Eilisen Palokka reissun ja tän päivän keskusta käväisyn seurauksena omistan nyt uudet pikkulaukun, kesäneuleen, kaulakorun, aurinkolasit, topin, mekon ja huulikiillon. Lisäksi ostin Juhalle farkkupaidan. O-ou... Vaikka sehän on selvää säästöä, kun ostaa alesta. Säästin nytkin yli puolet rahoistani. Mutta ehkä ei hetkeen kaupoille. Nautin nyt tästä haalimastani materiasta enkä himoitse koko ajan lisää. Kunnes seuravan kerran tulee vastaan jotain iiiiiihanaa :)

Molemmissa kuvissa on muuten H&M:n mekot. Ton harmaan ostin jo varmaan kolme kesää sitten, mutta vasta viime kesänä rohkenin alkaa käyttää sitä ton avaran kaula-aukon takia. Sit tajusin, että eihän sieltä mun tapauksessa kuitenkaan mitään kovin ihmeellistä näy :) Ton vihreän ostin tässä alkukesästä alella alesta, kun siitä puuttu yhen nepparin vastakappale. Näppäränä tyttönä kaivelin nappivarastoistani siihen uuden vastakappaleen ja paukautin sen kahvakuulaa vasten vasaralla paikalleen. Mekot on niin käteviä, kun kerralla on koko asu valmis. Asustaa vaan ja eikun menoks!

Pari päivää on ollu kurkku kipee. Kurkkukipu on niin mälsää. Syöminenkään ei oo yhtä kivaa kun yleensä. Ja koin myös kauheita omantunnon tuskia, kun huomasin, että yks kirjastokirja olikin kahden viikon pikalaina ja siis kaks viikkoa sitten erääntyny. Kauheata rikollisuutta! Oon ehkä joskus ylitunnollinen... Mutta lähdenpä nyt kuitenkin syömään leipää ja ihailemaan ostoksiani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti