lauantai 18. kesäkuuta 2011

Night at the docks


Eilen käytiin vähän Sataman Yössä pällistelemässä. Eipä siellä mitään kovin ihmeellistä ollu. Paitsi meiän rantabulevardi alkaa jo nyt näyttää aika hyvältä. Vielä kun se loppu työmaakin valmistuu, niin johan on hienoa! Ei ees ostettu satamasta mitään syömistä. Sitten kuitenkin, kun haettiin Juhan pyörä Matkakeskukselta niin Hesburger alkoi houkutella mua. Ja niitten fish&chips oli aika hyvä take away syö kävellessä -annos. Pilkko vaan sen kalaköntin valmiiks ja pisteli menemään.

Kuvassa on taas uusi huivi. Löysin sen Viitasaaren kirpputorilta. Se oli kyllä todellinen tavarataivas. Oisin saanu vaikka koko päivän kulumaan siellä. Kävin myös SPR-kirpparilla ja kaiken kaikkiaan jätinkin useamman euron Viitasaaren kirppareiden hyväksi. Farkkutakki on ostettu jo aiemmin kirpparilta. Se on lasten kokoa 140/146, mutta toimii just hyvin hihat käärittynä :) Juhan mukaan "omituiset Prince of Persia" housut on Seppälästä. Laukku on ostettu joskus vuosia sitten Prismasta ja kengät H&M:ltä.

Käytin äsken ekaa kertaa Picasaa. Aika kätevää kuvankäsittelyä. Tykkäsin erityisesti "kokeilen onneani" työkalusta. Mutta täytyy jatkaa harjoituksia sen kanssa. Enkä mä haluakaan mitään ylikäsitellä kuvia, mutta kätsysti saa esim. vähän terävöitettyä mun kameran tulosta. Superpaljon vaihtoehtoja:


Lähdetään edelleen harrastamaan maakuntamatkailua ja kyläilemään Äänekoskelle. Huippista lauantaita!

3 kommenttia:

  1. Jee, maakuntamatkailu on hauskaa! Lukaisin juuri kaikki sun blogikirjoitukset putkeen, kun ekan jälkeen ei ole tullut koneella paljoa oltua. Ihan huippuja, jatka samaan malliin! :) Sitä on täällä maalla vain vaarassa huomata ettei vaatekaapista löydy mitään julkisesti päällepantavaa. Noi keltaiset kumpparit ja milloin mikäkin yöpaita kun menee tosi monesti päivävaatteesta, jos ei kotitietä kauemmas tarvii edetä :) Tarttisinkohan taas kerran stailausapua..?

    -Jossupossu

    VastaaPoista
  2. Voidaan yhdistää meidän kesälomamatkaan myös naisten oma stailausreissu, niin pääsen mäkin sinne ihan uusille kaupoille :) Eikä poikien tarvii kärsiä vaan voivat kökkiä jossain, missä lystäävät. Ja luulen, että kumppareista ja yöpaidoista saa ihan makeita kesäkokonaisuuksia :)

    VastaaPoista
  3. Hienoa! Tiedän jo monta hyvää kirpparia täällä suunnalla - löytyy laukkua, kenkää ja jos peräkonttiin mahtuu, niin iiiihania tuoleja myös :) Ja tottakai niitä yöpaitoja. Ei muuta kuin auton nokka kohti lounasta!

    -J

    VastaaPoista