torstai 23. kesäkuuta 2011

Jussidaa

Kasasin juhannus garderoobin. Koska säätiedotus on luvannut sateista, oon periaatteessa aatellu, että pitkät housut on mukavimmat. Koska oon kuitenkin optimisti, niin pakkaan mukaan myös hellemekkoja ja shortsit :) Todennäköisin kokonaisuus juhannusaaton illanviettoon on kuitenkin farkut, t-paita ja päheet asusteet (plus neuletakki). Meiän juhannus on kuitenkin enimmäkseen perushengailua ja syömistä, niin vaatteiden mukavuus on tärkeetä. Ja kyllä niissä aina paikalliseen voi mennä, jos sille päälle sattuu :) Sitä paitsi asusteilla perusvaatekerrastakin saa loihdittua jotain ihan muuta. Piecesin kultalaukku, jos mikä, juhlistaa kokonaisuuden. Ja koska on kesä, satoi tai paistoi, aion olla paljain varpain ja sandaaleissa, tai ainakin avokärkisissä balleriinoissa. Hapsusandaalit, balleriinat ja rannerenkaat H&M. Ja jotenkin kesään kuuluu myös isot korvikset, puiset Pieces, kultaiset renkaat KappAhl.



























 
Minähän kuulun niihin ihmisiin, jotka yleensä aina ylipakkaa. Varsinkin jos pakkaan kiireessä, niin sullon kassin täyteen, vaikka oon lähössä kaheks yöks porukoille ja käytän siellä niitä vanhoja rytkyjä kuitenkin. Yleensä sillon pysyn kyllä järkevyyden rajoissa, jos meen junalla tai linja-autolla johonkin, koska haluun, ettei oo paljon kannettavaa. Nytkin TÄYTYY olla juhannukseks mukana vaihtoehtoisia asukokonaisuuksia, koska eihän voi tietää millä tuulella huomenna on ja miten haluaa pukeutua.

Mutta kohta käännetään nokka kohti kotiseutuja. Nauttikaahan kaikki juhannuksesta! Syökää hyvin, pukeutukaa mukavasti ja jortsuilkaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti