tiistai 14. kesäkuuta 2011

Long time, no see

Ystävät rakkaat, pitkästä aikaa! Oon sekä vapaa-ajan että työn puitteissa harrastanu viime päivät maakuntamatkailua, joten ihan on jääny blogi huomiotta. Mutta I'm back! Oli hauska viikonloppu. Koko lauantain olin pihalla auringossa ja onneks sunnuntaina alko puolen päivän jälkeen ukkonen tai oisin varmaan polttanu jo itteni. Huom! En ruskettunu yhden päivän plus toisen aamupäivän aikana yhtään. Ja kaikki muut oli jo ihan papuja. Yhyy... Lisäks pelailtiin ja uitiin ja Idan kanssa alotettiin meiän kolmatta kirjaa Minna ja Matti -sarjassa. Aiemmin on ilmestyneet osat "Minna ja Matti Espanjassa" sekä "Minna ja Matti Jyvän arvoitus". Tän uusimman nimi on "Minna ja Matti Käpykatasstrofi" ja julkaisujuhlat ois tarkotus pitää juhannuksena. Markkinointislogan menee näin: "Ylimääräisä jalkoja. Kaksi marsua. Hyytävää jännitystä. Minna ja Matti -uutuus Käpykatasstrofi. 25.6.2011". Ja tossa nimessä kuuluu olla kaksi ässää :)


Uuno laittaa tässä sateen keskelle aurinkoiset rantaterveiset kaikille. Sunnuntai-iltana oli tosi jännää käydä uimassa, kun vesi höyrys ilman viilettyä ja oli kova tuuli. Tunnelma oli kuin Pirates of the Caribbeanissa. Ihan tuntu kuin aaveet ois lipunu siinä veden pinnalla. Vaikka meitä siskonlasten kanssa melkein vähän pelotti, niin ei ois kuitenkaan haluttu lähteä sieltä vedestä pois ollenkaan, koska se oli paljon lämpimämpää kuin ilma.


Pikaisella maakuntamatkan kirrpispoikkeamisella löyty toi kuvan huivi hintaan 0,70e. Käytän tällä hetkellä aika paljon niitä perinteisiä bandana-huiveja, mutta tossa jotenki toimi toi väritys ja kuviointi ja se pääsikin heti käyttöön. Huivilla saa kätsysti tavallisesta ponnarilookista vähän jännemmän. Ja sitten vielä kun on monta huivia ja kieputtaa niitä millon mitenkin päin, niin johan on vaihtelua hiustyyleissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti